Impressies activiteiten

AGENDA 2023/2024


In principe is het iedere laatste dinsdag van de maand mogelijk om aan te schuiven voor een workshop.

We beginnen met de simpele basis en hoe vaker je komt, des te gedrevener u erin wordt om een eigen 3D kunstwerk te maken. 

Bent u bijvoorbeeld ambulant begeleider en heeft u een eigen groep? Dan is het ook mogelijk om voor uw eigen groep een datum te reserveren die voor zowel jou als voor onze begeleidende kunstenaar past. 


dinsdag 2023:

25 juli, 29 augustus, 26 september, 31 oktober, 28 november, 19 december (week eerder)


dinsdag 2024

30 januari, 27 februari, 26 maart, 30 april, 28 mei, 25 juni, 30 juli, 27 augustus, 24 september, 29 oktober, 26 november, 17 december (eerder).


Voor inschrijving stuur ons een mail naar info@artificialunlimited.nl 

Een worskhop draagt een kostenplaatje van 50€ per persoon voor een hele dag inclusief materialen. Afhankelijk van sponsoring en/of giften zal de prijs zakken.

Dit wordt ieder opvolgend jaar opnieuw bepaald tijdens de bestuursvergadering in december.

In 2023 is dat 40€ pp voor een hele dag inclusief materialen.Bent u blind of slechtziend? Wilt u uw eigen 3D kunstwerk maken? Samen maken we in kleine groepjes stap voor stap een 3D kunstwerk volgens vooraf geselecteerd thema. U maakt hierbij gebruik van verschillende tools en u zult merken dat het onmogelijke mogelijk blijkt. Er zijn 3 thema's die steeds terugkomen: zee, bos en bloemenvaas. Uiteraard is vrij werk ook mogelijk. Wij begeleiden waar nodig.

U betaalt een kleine bijdrage in de kosten en wij beloven u een hele leuke dag.


Cursisten spreken enthousiast:


Super leuk, verrijkend en gezellig! Mijn grenzen verleggen in kunnen/mogelijkheden.. durven.. en ik werd er blij van. Ik wil nog even zeggen dat het voor veel mensen heel raar klinkt als je zegt dat je als visueel beperkten gaat schilderen… Mijn ervaring is dat het juist hartstikke leuk en verrijkend is om je grenzen te verleggen. Gebruik je tastzin maar met schilderen en zie wat je allemaal kan bereiken en maken! Christel je hebt de cursus fantastisch gegeven. Ik zou nog wel zo een cursus willen doen en dan mijn volgende schilderij nog mooier maken want ik vind dat er nu wat dingetjes in zitten die beter gekund hadden. (Margreet) 

 

Zeker positief! Het bevatte voor mij een nieuwe techniek. Tevens werd de cursus inspirerend en enthousiast begeleid. Deze cursus paste wat mij betreft prima in mijn ontwikkeling van het op de tast werken. Hoewel ik wel eens eerder relief-schilderijen heb gemaakt, bood deze cursus door de aangeboden technieken en materialen voor mij geheel nieuwe mogelijkheden. Ik zou me zeker t.z.t. verder willen verdiepen in de mogelijkheden van 3-D technieken. Dus wie weet bij een vervolg… Zeker in combinatie met de inspirerende en enthousiaste cursusleiding.(Wim)

 

Uitdagend en zeer leerzaam/indrukwekkend! Deze cursus was voor mij echt één uitdaging, die ik als prettig heb ervaren! Er borrelde iets in mijn body omhoog van trots en vooruitstrevendheid. (Dennes)

Zelfvertrouwen! Niet wat ik niet kan maar wat ik wel kan! Ik vind wat jullie doen erg waardevol!(P)

 

Het was even wennen om uit mijn comfort-zone te stappen. Een enorme leuke ervaring van iets wat ik altijd al wilde doen, maar nooit het lef voor gehad heb. Ontzettend leuk!! Christel, je hebt het fantastisch gedaan (Patricia)

 

Deze cursus is heel verrijkend. Door objecten samen te voegen en te werken met acrylaathars krijg je een 3D kunstwerk. Ik vond dit een mooie en boeiende ervaring. Er komt iets leuks uit mijn handen wat ik in eerste instantie niet verwacht. Fantasie, gevoel en techniek komen samen en door de aanwijzingen van Christel ga je meer mogelijkheden zien. Ik zou nog meer willen leren. (Frank)

 

Ik kom door deze cursus weer een keer onder de mensen. Dit zou ik wel iedere week willen. Het is een hele leuke ervaring en je leert met je beperkingen omgaan. Ook leer je wat de grens is. Hier kom je vanzelf achter. (Anoniem)

 

Mijn ervaring met deze cursus is leuk en zeker heel verrijkend. Het is voor mij de tweede keer dat ik mocht meedoen. Ik word hier blij van en heb een positief gevoel van vrijheid. Het is grensverleggend. Ik vind zelfs dat Christel verbeteringen heeft doorgevoerd in de cursus en goed de lijnen van deze cursus aanhoudt. (Margreet)